perjantai 20. joulukuuta 2013

Sleeping pills and angels (eikä vielä ole edes lunta)


Ehkä, ihan ehkä miulla ei ole kaikki ihan hyvin. Voisi ainakin luulla, että kun käy psykologilla ja se sanoo, että jos tää jatkuu tällaisena, niin saatan päästä/joutua laitokseen. Ehkä se on jo merkki siitä, ettei kaikki ole ihan hyvin. Voi olla.
Mutta eihän nyt kaikki ole koko ajan huonosti. Onhan niitä hyviäkin päiviä. Parempia. Mutta ehkä niitä on liian vähän. Ehkä ne huonot päivät on liian huonoja. Ehkä unettomuus on huono asia, koska sain unilääkkeitä. Kun niitä syö, tuntuu, että pää olisi täynnä pumpulia.

Maybe, just maybe everything's not fine in my life. At least you could think than if you go to a therapist and she says that if this continues, you might find yourself in a psychiatric hospital. Maybe that's a sign that everything's not fine. Could be.
But everything's not bad all the time. There are good days, too. Better days, I mean. But still, maybe there's too few of them. Maybe the bad days are too bad. Maybe insomnia is a bad thing 'cause I got sleeping pills. When I eat them, my head feels like it's full of cotton wool.

Eikä vielä ole edes lunta
and there isn't even snow yet.
"Was it an angel
That knocked on my door?
Or was it a wind?
Was I still sleeping
Lost in a dream?
Or was it you?
We swam in the fountains
Beneath the northern stars
We cried from the laughter
And died in each other's arms
(– –)
We ran through the graveyard
To catch to midnight sun
We danced drunk and naked
Until the summer was gone
Remember
And live forever
Remember
To live for love
Remember
To live for love
To live for love" (The Rasmus, Live Forever)

Joulukin on tulossa tuossa viikon sisällä. Toivottavasti se ei ole kovin huono päivä. En ole oikeastaan odottanut joulua tänä vuonna, ehkä koska en vain jaksa. Se tuntuu jostain syystä tylsältä, ahdistavalta ja muutenkin vastenmieliseltä ajatukselta. Samaa kuraa kuin joka ikinen päivä muutenkin paitsi että silloin vain pitää syödä enemmän ja olla perheen/suvun kanssa ja olla jee jee niin iloinen ja kiitos kiitos lahjoista ja anteeksi etten keksinyt tai ostanut kenellekään mitään lahjaa... Jotenkin...ei jaksaisi. Sitä kaikkea. Tai voihan olla, että silloin olen taas henkisesti kännissä mutta ei voi tietää...

Christmas is coming in a week. I hope it's not a very bad day. I haven't really waited for it this year maybe because I just don't have the enthusiasm for that. Somehow it feels boring, agonizing and other ways repulsive. It's almost the same as every single day but you only eat more more more and have to socialize with family and be so happy yippeee thanx for the presents sorry I didn't get anything for you *smile*... Somehow...I wouldn't want to. Do all that. Or maybe it will be one of my mentally-drunk days, how can I know?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti