perjantai 22. maaliskuuta 2013

About today, school and one drawing

 Jes! Tänään loppui kolmas jakso. Ei enää neljään asti koulua tänä keväänä. Ja vaikka jo maanantaina onkin englannin koe, tuntuu, että ei olisi enää kokeita. Hassua. Ihan kuin alkais kesäloma.
 Tuntuu siltä, etten jaksaisi tehdä yhtään mitään. Kohta pitää mennä mättämään puita kellariin. Haluisin vaan istua koneella ja olla laiska, eli kuunnella musiikkia ja kirjoittaa. Mutta ei voi. Tylsää. Kuten se, että piirtopöydät ovat liian kalliita. Sillä koska meillä ei ole skanneria, piirrosten siirtäminen koneelle on liian työlästä (muuten laittaisin tänne niitäkin aika paljon). Tein sitä joskus Gimpillä, ja yhden piirroksen muokkaamisessa kesti yli kolme tuntia, vaikka jätinkin sen vain mustavalkoiseksi. Toki voisin ottaa niistä kuvia ja laittaa muokkaamattomina, mutta se olisi aivan liian helppoa.

 Yay! I have no more schooldays from half nine to four this spring. And even though I have a test on monday I feel that we wouldn't have tests anymore this spring. Funny.
 It feels like I don't want to do anything. I'd just want to sit here and be lazy (listen to music and write). But I can't. Boring. Just like the fact that graphics tablets are too expensive for me. Because we don't own a scanner moving drawings to computer is too time-consuming (else I'd put them all here. (Not really.)) Of course I could take photos of my drawings and put them here just like that but it'd be way too easy.
Kolme tuntia työtä ja tässä on tulos...
(I drew this two years ago)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti