maanantai 7. heinäkuuta 2014

Princess left the country

Tänään, pitkästä aikaa päätin käyttää energiaa tänne kirjoittamiseen, kun en ole pitkään aikaan kirjoittanut tätä blogia.

Kesä!!1! En kestä.

Voisin sanoa, että tää kesä on ollu suurimmalta osalta ällistyttävän mukava, vaikka nää helteet alko vasta Ruisrockin alkaessa. Siellä ei tullut käytyä, mutta mm. Happoradio ja the Offspring kuuluivat hyvin meille asti – Offspring kuului tuulettomuuden takia jopa Portsaan!

Kesäkuun vietin teatterissa. Purrrrfect. Mikä onkaan parempi tapa viettää kesää? Viimeinen esitys oli jo 23.6., ja vaikka produktio olikin pitkä, nautin sen tekemisestä. Kesäkuussa kulutin aikaani myös ihanan päättötyöni (Project Angel) tekemiseen yli 20 tuntia vähän yli viikon aikana. Jatkoin sitä vasta tällä viikolla, koska vasta nyt jaksoin ja saan kameran toivottavasti tänään! Sitten vain kuvaamaan, kunhan saan ajat sovittua niiden ihmisten kanssa, jotka ovat suostuneet kuvattaviksi. Nyt olen saanut ensimmäiseen vaatekappaleeseen systeemin, joka mahdollistaa siipien ja yläosan käytön yhtä aikaa niin, että siivet näyttävät aidommilta. (Kiitos äiti, kun autoit!)

Ja mikäköhän päivä se oli...olikohan viime viikolla, kun Aino lähti Ruotsiin töihin (kesällä aika menee ihan aina sekaisin). Nyt miulla on oma huone, ja Vienolla myös. Täällä on paljon tilaa, varsinkin kun eilen siivosin ja järjestin kaikki huonekalut uudestaan. Se tuntuu hassulta, ainakin kun nyt on vaatekaapissakin tilaa (tai sitten miulla vaan on ihan liikaa vaatteita, mutta kun en raaski laittaa mitään pois!)

Koko kesän aikana en ole käynyt kertaakaan uimassa vielä. Tällä viikolla olemme tietääkseni lähdössä mökille, joten varmaan tänäkin kesänä talviturkin heittäminen on väistämätöntä. Vaikka en helteestä pidäkään, vesi on toivottavasti sen seurauksena lämpimämpää kuin 15-asteista, joten uimisen pitäisi sitten kai olla suht miellyttävää.

Heinäkuussa olen kirjoittanut, kirjoittanut, kirjoittanut ja vähän piirtänyt, tehnyt ruokaa pari kertaa, syönyt tuhottomasti jääpaloja (ja jäätelöäkin), katsonut GoT:in ensimmäisen kauden, valvonut myöhään ja hoitanut Pipsaa (alias pahaa Pepsi-kissaa). On hassua olla perheen vanhin lapsi, kun tulee heti käyttäydyttyä ihan eri tavalla (ainakin omasta mielestäni).
Viime perjantaina olin äitin ja Vienon kanssa (koska isi oli Lontoossa) How To Train Your Dragon 2 3D originalin ensi-illassa (heh), ja se oli ÄLLISTYTTÄVÄ. Parempi kuin ensimmäinen HTTYD, varsinkin grafiikat oli aivan mahtavat. Se toimi hyvin 3D:nä, sitä ei edes huomannut, että oli ne lasit päässä. Se olisi ehkä ollut hauskempi joiltain osilta, jos en olisi nähnyt sen traileria niin montaa kertaa, mutta se oli silti hauska, hieno ja ihana. Pelkäsin, että se olisi huonompi kuin mitä siltä odotin, mutta se oli parempi kuin osasin odottaa! Aivan elokuvan alussa, alkutrailereiden aikana pelotti, että se olisi ollut väärällä kielellä, kun kaikki trailerit oli dubattu suomeksi, mutta onneksi niin ei sentään käynyt.

Näytelmän posteri!
Viimeisin kuva Project Angelin etenemisestä..
Nää kuvat on Kuuvasta (jostain Ruissalon perukoilta), jossa kävin Ainon kanssa päivää ennen kuin se lähti Tukholmaan.
Tässä on Aino... 
...ja tässä aivan selvästi Lokki-Tane

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti