keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Glass i glaset

Tänään heräsin ajoissa, ainakin verrattuna eiliseen. Kävin puolenpäivän aikaan hakemassa uuden filmikameran käyttökelvottomaksi todetun Yashican tilalle. Se ei ole yhtä vanha, hieno tai monimutkainen, mutta ehkä se on ihan hyvä. Siihen piti hakea paristot, mikä tapahtui illemmalla, kun kävin isin kanssa Citymarketissa. Leibhyllyllä ollessamme aloin puhua ruotsia (koska ruotsi on todistuksen perusteella (ja muutenkin) heikoin kieleni).

Puhuin ruotsia siihen asti, että pääsimme kotiin ja ihmistemme pariin, jotka eivät olleet yhtä innokkaita puhumaan ruotsia. Men det var roligt. Jag skulle vilja vara tvåspråkig och det är inte rättvis att alla mina kusiner (utom Toivo) är tvåspråkiga.

En ole tehnyt mökiltä tultuani melkein mitään, jonka vuoksi on hankala kirjoittaa siitä, mitä on tapahtunut. Tänään sentään piirsin, joten taidan laittaa niiden lisäksi tähän myös muutaman aiemmin piirtämäni kuvan. Laatu ei ole silmiähivelevä, sillä tähän aikaan yöstä valoa kuvaamiseen on hyvin niukasti, varsinkin, kun kattolamppukaan ei ole mikään aurinko.

Jostain syystä olen aina tykännyt luonnoksista todella paljon, siksi en tussaa tai väritä suurinta osaa piirroksistani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti