perjantai 1. elokuuta 2014

But there was no such thing as forever

Tänään toin vasta toista kertaa koko kesänä tietokoneeni kuistille, ja voin sanoa, että on kannattanut. Olen ollut suurimman osan päivästä ulkona, ja täällä on tuullut tosi paljon. Tähän nurkkaan ei ole edes paistanut aurinko koko päivänä, mikä on plussaa (koska sitten kone ei kuumene enempää liikaa kuin jo valmiiksi) ja samalla voin toisella silmällä katsoa aina välillä, että tuolla se koira vieläkin nukkuu.

En ole koko viikkona tehnyt oikeastaan muuta kuin katsonut animea ja muutaman jakson Game of Thronesin kakkostuotantokautta. (Laskin eilen, että animen/GoTin katsomisessa on kulunut noin 50 tuntia viikosta...voisi ehkä vähentää.) Olen ollut kotona, enimmäkseen sisällä omassa huoneessani ja käynyt pari kertaa päivässä alakerrassa syömässä (koiraa olen lenkittänyt vain muutaman kerran tällä viikolla). Motivaatiota tai energiaa muuhun ei oikein löydy. Paitsi joku päivä soitin melkein kymmenen minuuttia pianoa (tai ei ehkä niinkään kauaa). Tarina vailla nimeäkin on edennyt tällä viikolla noin puoli sivua.

Ja otin juuri äsken ainoat tällä viikolla otetut valokuvat (yksi digillä ja kaksi filmikameralla):

  

Korvauksena tästä laiskotteluviikosta muutama pieni salaisuus:Heh, onhan niitä vähän muokattu..
(sanoin, etten näyttäisi näitä kuvia, mutta nämä ovat vain parhaat huonoimmista, ne ehkä kaksi kelvollista tuona päivänä otettua kuvaa säästän lopulliseen työhön, johon oikeastaan toivon voivani käyttää filmikameralla otettuja kuvia, en näitä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti