maanantai 8. joulukuuta 2014

Mitä tekee tai tekemättä jättää silti aina jotain puuttuu

Joulukuu on täällä ja joku joulukin taitaa olla lähestymässä, mutta ei se siltä tunnu. Eihän täällä ole edes lunta! Tänä aamunakin satoi vettä. Hmph. Aamuisin on vaikea herätä, kun on ihan yhtä pimeää kuin nukkumaan käydessä (ja taitaa heräämiseen muutenkin vaikeuttaa se, mihin aikaan menee nukkumaan... eh heh).

Eilen oli jotakuinkin "produktiivinen" päivä. Päättötyökin edistyi! Tarkoittaen tässä kohtaa sitä, että käytiin ostamassa kunnon rautalankaa rautakaupasta. Mutta kai sitä nyt jostain pitää aloittaa, nyt ainakin periaatteessa voisi tehdä sitä vaikka joka päivä vähän, jos jaksaisi/viitsisi/haluaisi/ei keksisi yhtään mitään muuta tekemistä.
Mutta ei se ollut ainoa produktiivinen asia, sillä tein myös jotain ihan aikuisten oikeasti produktiivista (tai mitä jos jätettäisiin muiden pohdittavaksi, mikä on oikeasti produktiivista ja mikä ei..), nimittäin kirjoitin Tarinaa vailla nimeä eteenpäin! Kuten näkyy, kunnollista nimeä sille ei ole vieläkään pulpahtanut tietoisuuteeni, mutta siitä huolimatta 40 000 sanaa on nyt ylitetty! Hip hei!

Siis, eihän se nyt niin paljon ole, aika vähän kuitenkin koska olen kirjoittanut sitä nimenomaista osaa jo yli vuoden mutta juuri siksi se on paljon koska tän vuoden kesän jälkeen olen kirjoittanut melkein puolet siitä 40 000 sanasta.

Niin siis olikohan muuta.  Oh, en ole kirjoittanut tänne mitään pitkään aikaan. En vain ole keksinyt, mistä kirjoittaa. Eilen tosin tapahtui muutakin erikoista, mutta se liittyikin täysi-ikäisyyteen, heh heh.... hurjaa... katsoin Pulp Fictionin! Hurraa! Ensimmäinen K-18 -elokuva, jonka olen nähnyt. Olisin kyllä saanut katsoa sen jo varmaan viime vuonna, mutta en uskaltanut, koska se oli kuitenkin K-18 ja ajattelin että se olisi sitten tosi paha jne jne, mutta ei se oikeastaan ollut. Ainoastaan realistisempi kuin kaikki K-16 -toimintaelokuvat, joissa esimerkiksi aseet eivät laukea vahingossa. Sen elokuvan lisäksi Apulannan keikka onkin sitten ainoa K-18 -juttu, mitä olen tehnyt. En ole edes halunnut vielä tehdä mitään muuta, mutta nyt kun olen 18, niin tässähän on koko loppuelämä aikaa tehdä asioita, joita en ole ennen saanut lain mukaan tehdä (ei sillä, että olisi koskaan kiinnostanut). Mutta siis pointtini oli se, että vaikka olenkin 18 ja saan tehdä vähän kaikkea (paitsi K-20 tai 21- keikat tai baarit yms, har har), niin eihän tässä mikään kiire ole tehdä mitään, eikä onneksi täysi-ikäisyys suoraan velvoita tekemään asioita, joita ei muutenkaan tekisi (such as päihdeaineiden nauttiminen).

Että sellaista tänään. Pitäisi fysiikkaa ehkä vähän harjoitella, koska huomenna on koe, mutta pyhh mitä nyt sellaisesta – fysiikka – hah hah. Tai no joo. Ehkä pitäis laskea edes jotain harjoitustehtäviä, jos jaksais. Huoh. Ja nukkuakin pitäis. Missä välissä tässä pitäis mitään ehtiä tekemään?


2 kommenttia:

  1. Voe ei, sulla rupeaa olemaan stressin poikasta - fysiikkaa, rautalankaa ja mukamas aikasin nukkumaanmenoa. Ihminen vain ei ole täysin järkevä olento, niinkuin robotti. Onneksi asia on niin, olisi muuten kovin tylsää. Tsemppiä lopputyön kanssa ja jos musta on tässä vaiheessa jotain apua siinä niin... Voidaan vaikka ottaa askarteluilta jos haluut.

    VastaaPoista
  2. Hei, kävelithän myös kaupassa siinä lattiaan teipatulla K-18 alueella!!

    VastaaPoista