maanantai 19. lokakuuta 2015

100 000 sanaa!!1!

Vihdoin olen kirjoittanut niin paljon, että kirjasarjani viimeisessä osassa on yli satatuhatta sanaa. Hurraa!
(Tarkka tämänhetkinen sanamäärä 100 392.)

Sen lisäksi olen jo epilogissa! Mutta ei kirjoittaminen siihen lopu, ehei! Olen taas aloittanut sarjan kirjoittamisen alusta, mutta tällä kertaa alku on eri kohdassa eli toisin sanoen kirja, joka ennen oli järjestyksessä neljäs, on nyt ensimmäinen ja olen hylännyt kolme ensimmäistä (sekavaako?) – tuntuu vihdoinkin siltä, että olen päässyt aloittamaan kirjoittamisen kunnolla.

Ja onhan se niin, koska viimeiset kaksi kuukautta olen lähinnä kehittänyt kirjan maailmaa (mikä on myös tärkeää ja mielenkiintoista, mutta lopputuloksen kannalta turhempaa). Jos nyt tämä kirjoittamisinto kestäisi pitempään kuin kaksi päivää, olisin todella iloinen.

Tänä aamuna asetin tavoitteekseni kirjoittaa 1000 sanaa, ja luulin vähän aikaa, etten ollut saavuttanut tavoitettani, mutta hupsista – kun katsoin tämän päivän sanamäärän, se oli yli 2000 (vaikka teinkin puolet päivästä aivan jotain muuta kuin kirjoitin). Olen tyytyväinen itseeni.

Sitten, kun olen saanut epilogin kirjoitettua (tässä toivottavasti lähipäivinä), voin aloittaa alusta. Se on mukava ajatus, koska sen takia kirjan loppu ei ole koko jutun loppu, mikä on todella rauhoittavaa. Saan palata alkuun ja tehdä kaiken uudelleen hiukan eri tavalla (koska kirjan maailma on muuttunut ja kehittynyt niin paljon siitä, kun olen sen neljännen osan kirjoittanut joskus kahdeksannen ja yhdeksännen luokan aikana).

Sitten kun saisi vielä koulun ja läksyt sopimaan tämän kirjoittelun (ja sen aiheuttaman unirytmin) kanssa yksiin, elämä olisi täydellistä. Mutta kirjoittaminen sujuu jostain syystä parhaiten välillä 19:30-n.02:30, ja kun kirjoittaa, pitää kirjoittaa niin pitkään kuin vain jaksaa... (Olishan tässä aikatauluttamisessa jotain parantamisen varaa, jos kirjoitan karkeasti sanottuna tuolla välillä ja muun ajan teen muita asioita, ja sitten en "ehdi" tehdä läksyjä.... Hmmmm. Prioriteetit?)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti