keskiviikko 25. marraskuuta 2015

KIRJOITTAMINEN ON MAAILMAN PARAS ASIA

Vaikka olen kirjoittanut noin kuukauden aikana yli 25 000 sanaa, se ei tunnu paljolta, kun on käynnissä (vielä toistaiseksi) NaNoWriMo (jossa siis on tavoitteena kirjoittaa marraskuun aikana 50 000-sanainen kirja)... Mutta anyways olen ihan ylpeä itsestäni sikäli, että olen oikeasti jaksanut kirjoittaa niin paljon. Kun en ole ennen kirjoittanut näinkään paljoa – koska olen kirjoittanut joka päivä jotain (joskus sata, joskus kaksituhattakin sanaa). Edellisen yli 20 000-sanaisen tekstini kirjoittamiseen meni useita vuosia. Joten kyllä tämä tästä. Kymmenessä vuodessa.

Ja ei kai tässä muuta kuin sitten stressiä siitä, ettei ole koulua ja pitäisi tehdä vaikka mitä. Englannin läksyjä ei tarkasteta koska on ratkaisukirja, ja sen takia en ole jaksanut tehdä englanninläksyjä kuukauteen. Muistan ne aina edellisenä iltana joskus varttia vaille 12, ja jos on joku pitempi tehtävä (esim. suurin osa YO-vihosta tai aine) niin siihen ei tulekaan käytettyä sitä kahta tuntia, mitä olisi pitänyt.
Laiskuuden lisäksi/takia STRESSAAN kevään jatkohakuja, ja kirjoituksia, ja sitä kun en vain tiedä mihin haen jo muutaman kuukauden päästä!!1!???!?!?! On liikaa vaihtoehtoja, enkä osaa sanoa, minne haluan enemmän kuin jonnekin muualle koska uusia vaihtoehtoja tulee vastaan koko ajan ja niistä pitäisi sitten yrittää sanoa että 1) mihin voisi realistisesti ajatellen jopa päästä (vaikka ei voi tietää kevään YO-kokeiden tuloksia ennen hakuja!!1!) ja 2) mikä on sellainen, mihin oikeasti minä itse haluan, eikä sellainen mistä joku sanoo että sopisin siihen tai että se olisi kiva tai hieno tai varmaan tykkäisin siitä. Ja sekin, että samat koulutukset on monessa kaupungissa...

Joulukuussa sentään koulua tulee olemaan viitenä päivänä viikossa, ja tämä kummallinen "kahden viikonlopun viikko"-juttu, joka on tässä jaksossa ollut lähtee pois. Käytännössä tämä on siis tarkoittanut, että olen koulussa maanantaina, tiistaina ja perjantaina, yhteensä huikeat yhdeksän tuntia viikossa. Siitä on seurannut kunnollisia yöunia, viululäksyjen soittamista, päivittäistä kirjoittamista ja kaikkea muutakin – paitsi tietysti opiskelua. (Opiskelu – psssht, mitä se on? Kuka sellaista jaksaisi tehdä?)

Niin ja tänään oli upea kuutamo! Tässä muutama kuva :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti