maanantai 15. huhtikuuta 2013

the droplet of reminiscence in the rain, can you see it?

Tänäänkään ei ole mitenkään mielenkiintoinen päivä. Kävin koulussa, J on kipeänä eikä vastaa puhelimeen vaikka olen yrittänyt soittaa jo ainakin 20 kertaa. Niin... jätä vain vastaamatta, kun oon yrittäny soittaa vasta 20 kertaa, onhan se reilua... (Ymmärrän kyllä jos nukkuu ja on kännykkä äänettömällä tai vessassa oksentamassa tai kännykkä takavarikossa mut silti...) Ja sain selville että puhelimeni luovuttaa kovin nopeasti. Se yrittää soittaa vain neljä minuuttia, ja sitten se luovuttaa. Siis mitä? Neljä minuuttia. Soittaisi edes viisi. Jos saisin itse päättää, yrittäisin soittaa niin kauan, että joku vastaa, vaikka pitäisi yrittää kolme tuntia.

 Täällä sataa. Kaupungissa kaikki lumet taisi olla jo sulaneet kun lähdin koulusta, meidän pihalla on vielä lunta. Tai siis sellaista jäistä sohjoa. Sade on kivaa silloin kun on kesä ja voi kastua eikä se haittaa kun on niin lämmintä. Tällainen kevätsade ei ole niin mukavaa kun on kylmä eikä jaksaisi käyttää sadevaatteita kun ne pitäisi kaivaa jostain kaapin perältä eivätkä ne nyt niin paljoa talvitakkia nopeammin kuivu. Tai ehkä kuivuvat, mutta sillä ei ole kovin suurta merkitystä. Paitsi äitin mielestä.

 Kuuntelen Silbermondia. Se on saksalainen yhtye, jonka löysin saksan kirjan kautta vähän yli vuosi sitten. Tunnilla kuunneltiin yksi Silbermondin kappale (Symphonie), johon sitten ihastuin. Isosisko meni siitä sitten vähän ajan kuluttua oppilasvaihtoon Kölniin ja toi tuliaisina Silbermondin levyn (Verschwende deine Zeit). Hän katui sitä myöhemmin, kun kuuntelin levyä lähes koko ajan, vaikka olen ainoa perheestäni, joka pitää sellaisesta musiikista. Isi kävi myös saksassa ja toi sieltä toisen Silbermondin levyn (Alles Gute). Aloin kuuntelemaan Silbermondia YouTubesta ja löysin koko ajan lisää kappaleita, joista pidän. Joululahjaksi sainkin sitten Silbermondin uusimman levyn (Himmel Auf) ja laulukirjan. Taisi olla paras joululahja vähään aikaan. Parempi olisi vielä ollut, jos olisin saanut lentoliput Saksaan ja liput Silbermondin keikalle. En kyllä usko, että saisin, mutta ainahan sitä voi toivoa. Ja tätä. ;3

 Haaveilen omasta järkkäristä. Tai ainakin kalansilmä- ja laajakulmaobjektiivit. Tai jotain. Olisi se vaan hienoa jos olisi rahaa. Mutta ei ole niin ei ole. Huoh. Mutta kyllä olen toistaiseksi näinkin pärjännyt. En malttaisi odottaa, että tulee kesä ja hyvä valo ja kasvit kasvavat... Haluan päästä valokuvaamaan J:ä >_< (se ei tykkää että sitä kuvataan...)

 Today's not interesting day either. I went to school and J is sick. She won't answer to her phone though I've tried already 20 times. Is that fair? Nope. And I found out that my phone gives up very fast. It tries to call only four minutes if nobody answers. Why four? If I could decide I'd call so long that someone answers even if it'd take three hours.

 It's raining. Almost all the snow is gone. It's nice when it rains when it's summer and you can get wet and it doesn't matter because it's so warm. This kind of cold rain is not nice because you should wear raincoat and I don't want to dig them from somewhere deep inside our closet. And they don't dry so much faster than winter coat does, do they? Maybe they do but it doesn't matter to me. To mom, maybe.

 I'm listening to Silbermond. It's a German band which I found from our German school book last year. We were listening to one Silbermond's song (Symphonie) and I fell in love with it. It's still one of my favorites. Maybe next month my big sister went to Köln and brought me Verschwende deine Zeit, their 1st album. She regretted it because I listened to it almost all the time. Then dad went to Germany (also Köln) and brought me their next album. I began to listen Silbermond from YouTube and all the time found more and more songs I like. For Christmas I got their newest album, Himmel Auf and a song book. I think it was the best gift for some time. Better gift would've been flight tickets to Germany and tickets to Silbermond's concert. I don't believe I would get that kind of gift but I can always hope. ;3

 I can't wait summer to come! Then come all the plants and everything's green and the light is also better... I want to take photos of J again >_< (she doesn't like it....)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti