torstai 30. toukokuuta 2013

Believe me, I want to be here. That's all.

Tänään purin vahingossa kieleeni niin kovaa, että siitä tuli verta. Se sattui. Pääsimme koulusta jo ruokailusta, koska meillä ei ollutkaan pitkän matikan tuntia ja käsitöihin täytyi mennä vain jos ei ollut saanut sitä työtä jo valmiiksi. Hoh hoh hoo. Ja huomenna ei tavallaan ole koulua, vain pulpettien tyhjennys ja sitten kymmeneltä kotiin. Sen jälkeen on enää kevätjuhla ja sitten alkaa kesäloma!
 Syreenit tuoksuvat hyvälle. Koulumatkalla parissakin kohtaa ja naapurin pihalla on niitä valkoisia, mutta meidän pihassa on vain liiloja syreenejä – tai niin siis luulin. Kävin katsomassa, eikä siellä mitään liiloja syreenejä ollut. Ne ovat naapurin pihassa. Ja siinä aidassa, joka on meidän ja naapurin välissä, on vaikka kuinka paljon valkoisia syreenejä.
 Kun tulin kotiin, päätin, että harjoittelen soittokoekappaletta. Harjoittelin varmaan tunnin (en kyllä pelkästään sitä kappaletta, mutta soitin viulua tunnin ja oikea käsi tuli kipeäksi). Kai se menee, kun ne kokeet on heinäkuussa... (meillä on teatterissa soitto-, laulu-, tanssi- ja näyttelijäntyön kokeet.)

 Today I accidentally bit my tongue so hard it bled. And it hurt. We got home from lunch break because we didn't have maths and I didn't have to go to the lesson after that because I had already completed the work I did there. And today's a lazy day because we only have to empty our desks and we get home at 10 am. Then all we have left of this semester is the festival (maybe that's not a good word for it but still) and then it's summer break!
 Lilacs smell good. In the way to school there's white and violet lilacs in few places (those violet ones are common lilacs if you know what they are. If you don't know, Wikipedia will probably tell you.) but in our yard there's only violet ones – or so I thought. I went to look and there's no common lilacs in there. They're in our neighbor's yard. And in the hedge that's between ours and our neighbor's yard there's lots of those white ones.
 When I got home I played viola almost an hour. My right hand became sore...

Common blackbird (female)I like this flower. It's so tiny and so beautiful... This isn't a good photo because it's blurry but I couldn't take more because the memory card was full... -____-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti